sâmbătă, 14 iunie 2008

eyes wide shut






 


nu stiu de ce am inceput sa comentez tot ce observ in jurul meu. poate nu imi mai convin multe lucruri si de aceea, scriu zilnic cate un post despre un subiect arzator.

pe mine ma enerveaza foarte tare cei care se plang de Bucuresti. de ce va plangeti? credeti ca daca faceti pe victimele sunteti originali? credeti ca daca nu va convine nimic sunteti interesanti? va zic eu ca nu si nu inteleg de ce va credeti speciali pentru asta.

in primul rand cred ca sunteti chiori. de ce nu deschideti ochii sa vedeti locuri care merita vazute?
de ce treceti pe langa magazine cochete? va zic eu de ce.......   e la moda sa te plangi. voi astia care treceti nepastori pe langa magazine cu carti, cafenele cochete si de bun simt, ceainarii, voi sunteti practic copii cluburilor si al distractiilor despre care credeti ca va reprezinta. e si normal sa te simti dat la o parte si sa nu iti gasesti locul daca  faceti lucruri pentru ca sunt trendy si doar atat.

mare parte a bucurestenilor merg pe strada "Cu ochiii larg inchisi" (Eyes Wide Shut, dupa filmul lui Stanley Kubrick cu Nicol Kidman si Tom Cruise) si nu se uita in jur pe langa ce trec. despre asta e mai mult postul meu. vreau sa va arat ca nu aveti de ce sa va plangeti pentru ca daca vreti avem o capitala destul de frumoasa. nu spun ca nu se poate mai bine, dar nu inteleg de ce nu apreciem ce avem..............

Un comentariu:

Anonim spunea...

Nicole*

Cat despre faptul ca toti se plang, nu e o victimizare, e o realitate. Sunt intr-adevar si lucruri frumoase in Bucuresti ( da un click pe blogul nostru sa pe convingi), dar cele rele acapareaza totul, ca sa nu mai zic ca le intrec numeric si d.p.d.v al gravitatii pe cele frumoase. Ideea e sa stii cum sa vezi si ce sa vezi. Nu poti omite aspectele negative, asa ca de ce sa nu faci putin misto de ele, si, evident le poti observa pe cele pozitive, asa ca de ce sa nu scrii si depre ele?

Totul trebuie imbinat.
Dar sa stii ca si tu in mom in care ai criticat lumea care se tot plange fara motiv, ai criticat un aspect negativ al Bucurestiului, so welcome to the club u hated so much.

Gyby