duminică, 10 ianuarie 2010

grigore si nunta

se ia Eba cu SIDA.

sau cu cine se ia ea ca nu stiu, dar am auzit ca se ia. si ma gandesc ce mare chestie va fi si cum va face diva pe diva in ziua nuntii si ce va face Base. ahh. ce vremuri urmeaza. cum o sa fie tabloidele pline de stiri despre cine o sa cante si cine o sa faca meniul si asa mai departe. o sa fie o senzatie.

din surse pe care nu le pot numi am aflat cateva detalii in exclusivitate despre nunta. vor fi in jur de 400 de invitati, printre care si dusmani ( in poarta pica/ ca n-are nunta ca EBA) pentru ca nimic nu este mai frumos ca oftica dusmanilor. mai ales daca ai prilejul sa o vezi live. apoi, biserica nu se stie care va fi pentru ca sa fim seriosi, la cat de dusi la biserica sunt... dar petrecerea va avea loc la Palatul Snagov unde vor fi servite caracatite, somori, homari si creveti. la cerere se vor aduce si tuica si palinca. in prima parte a serii vor canta cativa interpreti cunoscuti. harpa ( sau harfa/arfa) este intrumentul musical pe care mireasa il prefera. apoi, dupa miezul noptii se vor recita cateva poezii scrise de Nikita. dupa acest moment liric se va trece la un alt moment plin de lirism, va incepe nebunia lu` Salam unde vor fi recitate poeme precum Sistemu` din Dubai ( locul unde insurateii isi vor petrece luna de miere) si Portugalia ( dupa spusele artistului cea mai noua melodie adusa de la Roma, combinata cu Milano, Portugalia).

printre artistii invitati se afla nume mari ca Guta, Adrian, Laura Vass si Copilul de Aur. Magda Ciumac este invitata pentru un dans pe masa, iar bona si Ogica pentru dansul pe perechi. ei au ajutat si la coregrafia primului dans al Ebei cu sotul.

in concluzie un eveniment plin de bun gust.

(textul de mai sus este un pamflet si trebuie trata ca atare)

Niciun comentariu: