joi, 3 aprilie 2008

Awake (2007)


"Awake" este unul din putinele filme care mi-au atras atenia anul acesta, iar asta din doua motive. primul era thriller psuhologic, iar pe mine ma atrag foarte multe filmele de gen si al doilea pentru ca eram foarte curios sa o vad pe Jessica Alba ( pe care o consideram o actrita propulsata doar de calitatile sale fizice) intr-un rol care sa o solicite, pentru ca foarte mult timp am avut impresia ca este mult prea mediatizata, ar asta pentru nimic.
povestea filmului este  foarte interesanta. in timpul unei operatii pe cord, Clay ( interpretat de Hayden Christensen) ramane constient desi i se facuse anestezie. 
constient de ceea ce se petrece in jurul lui,  Clay descopera ca Sam ( proaspata sa sotie) pusese la cale un plan diabolic. fosta asistenta,  Sam convinge doctorul care face operatia sa il ucida pe Clay pentru a ramane cu averea de milioane de dolari a lui Clay.
dupa cum am mai spus, povestea este foarte interesanta, iar acesta este un plus. alt atu al filmului este distributia. in primul rand, Jessica Alba care demonstreaza ca poate sa joace. este naturala si 
foarte carismatica, iar rolul negativ o prinde foarte bine. despre Hayden Christensen, pe care il stim din Razboiul Stelelor, confirma si el. intre cei doi protagonisti exista ceea ce regizorii si publicul numesc chimie.
singurul lucru care dezamageste la "Awake" este finalul, daca cele  30 de secunde pot fi numite final. prea abrupt, aproape ca nu iti dai seama ca filmul s-a terminat. poti foarte usor sa fii pacalit si sa ramai pe scaunul din cinema, crezand ca filmul nu s-a terminat inca.

Niciun comentariu: