duminică, 6 aprilie 2008

Desperate Housewives

se intampla foarte rar ca un serial sa ma cativeze in asa fel cum o face "Desperate Housewives" serialul bomba al anului 2004. este foarte original, desi trateaza evenimente din viata de zi cu zi te surprinde de fiecare data. este o combinatie intre comedie neagra, drama, thriller si soap opera. imaginati-va "Sex and the City", "Melrose Place", "CSI" si " The Sopranos" intr-un singur serial. categoric ceva deosebit.

este povestea a patru femei care isi duc existenta in suburbii, pe Wisteria Lane. Bree, Gabrielle, Susan si Lynette par sa aiba vieti fericite, banale chiar, dar in spatele aparentelor se ascund foarte multe secrete, adevaruri cutremuratoare pe care nimeni nu trebuie sa le stie, nici macar cei mai buni prieteni.

"Desperate Housewives" este cel mai mare succes de televiziune al tuturor timpurilor.  a debutat pe 23 octombrie 2004 si a avut 23.1 milioane de privitori devenind cel mai bine clasat episod din punct de vedere al ratingului al anului. de altfel, primul sezon a ajuns pe locul 4 in topul celor mai urmarite seriale surclasand mult mediatizatul "Lost". media ratingului primului sezon este de 23.71 milioane de privitori. sezonul 2 a adus 21.3 milioane de privitori.

a devenit un serial cult in America. Terri Hatcher ( Susan ) a castigat un Glob de Aur pentru cea mai buna actrita intr-un serial de comedie, inainte de finalul primului sezon fiind prima actrita care a reusit aceasta performanta. pentru un episod se filmeaza timp de opt zile, iar costul unui episod se ridica la 7 milioane de dolari.

Niciun comentariu: