duminică, 9 noiembrie 2008

pentru cocalari, dive si printese

e adevarat ca am scris un post prin care incepusem sa desfiintez hi5ul, dar sa stiti ca e, a fost si va fi una din cele mai mari minuni ale lumii din toate punctele de vedere. adica, dupa parerea mea, hi5ul a revolutionat modul in care lumea face poze in zilele noastre. adica, daca vrei sa faci o poza primul lucru care iti trexe in minte este ca poza aceea mai mult va sigur va ajunge pe hi5 si ca va fi vazuta de toata lumea. lumina trebuie sa bata dintr-un unghi anume, trebuie sa stai intr-o anume pozitie si asa mai departe. e o intreaga tevatura si mai ales este o intreaga arta ca in zilele noastre sa faci o poza. pentru ca da, ea va ajunge pe hi5 si pentru ca ceea ce ajunge pe hi5 este vazut si discutat de foarte multa lume care de cele mai multe ori nici nu te observa, asta in cazul in care te cunosc, sau nu te baga in seama, sau care pana atunci nu ti-ar fi acordat deloc atentie. lumea inainte de a vedea cine esti si de a sta de vorba cu tine iti vede hi5ul, pentru ca acesta este cartea de vizita a fiecaruia.

si tocmai pentru ca acest hi5 ne ajuta atat de mult sa comunicam si mai ales sa mai vedem si ce fac si cei din jurul nostru, el ar trebui sa fie mai respectat. de aceea cred ca ar trebui ca toate pozele care ajung pe cocalari.com sau pitzipoanca.org sa fie aruncate si sterse de pe hi5. inteleg ca daca stam bine sa ne gandim este si acesta un mod de caracterizare a persoanei pe care o vei cunoaste mai apoi, dar totusi, ar trebui sa existe si putina decenta. daca nu pentru tine ca persoana si ca om, atunci pentru ceilalti care au si ei dreptul la o parere.

de fapt, postul asta nu s-a vrut a fi nimic spectaculos sau un elogiu al hi5ului. este pur si simplu ceva pe care toti cocalarii, printesele, divele si mai stiu eu ce ar trebui sa il citeasca si sa isi dea seama ca este nevoie sa te respecti pe tine ca om si daca nu o poti face atunci este de si mai miult bun gust sa o faci pentru cei din jurul tau.

Un comentariu:

Anonim spunea...

daca nu se pot respecta pe ei insisi, nu poti avea pretentia sa ii respecte pe cei din jur :) parerea mea