miercuri, 27 octombrie 2010

proteste

cica s-a protestat astazi in Bucuresti. aiurea! a venit lumea sa vada Bucurestiul si daca mai aveau noroc se mai vedeau si pe la tv. unde mai pui ca au blocat circulatia pentru ca au facut un tur de la Gurvern pana la Parlament (scriu cu litere mari pentru ca respect ortografia) de la Victoriei, la Romana, apoi la Universitate, la Unirii unde am mai dat si de pelerini si au mai mancat ceva de la Patriarhie si in sfarsit au ajuns in Piata Constitutiei.

probabil ca ar fi fost mai frumos daca era primavara, nu de alta, dar azi a fost cam frig si a mai si plouat asa ca nu s-au putut simti foarte bine si nici nu au putut sa vada cu adevarat orasul. bine, ei au venit cica cu alte planuri, dar eu nu le-am vazut.

de frig, oamenii au luat cateva garduri si s-au impins un pic cu jandarmii. mare fas! cica "violente"! nuuuaaa! sa mori tu?! de unde? sa se mai incalzeasca un pic s-au apucat de treaba. romaneste asa. un cameraman filma, iar interesant era ca putea sa filmeze nestingherit si unde mai pui ca i se facuse si loc sa se vada si la televizor violentele.

un mare fas. o mare rusine. nici sa protestam nu suntem in stare. nici nu vreau sa mai dau exemple.

Niciun comentariu: