duminică, 3 august 2008

Campania Anti-fumat e varza

campania asta anti fumat nu are nici unefect asupra nimanui. eu personal nu cred ca daca exista imagini infioratoare pe pachetele de tigari, atunci lume va renunta sa mai fumeze. pur si simplu nu cred ca imaniginile vor avea efectul asta asupra fumatorilor. cel putin eu daca as fi fumator nu m-as lasa de fumat astfel. si pana la urma cine s-ar lasa.

in primul rand cred ca imaginile de pe pachet sunt prea trase de par si nu arata realitatea. pe bune daca stai bine sa te uiti, unele din imaginile alea sun mai mult SF. iti arata gatul unui fumator si altele. unele sunt de-a dreptul scarboase, cum e aceea cu plamanii, dar si aeea cu dantura. dar sa aiba efect nu cred.

acum cateva zile m-am oprit la un chiosc sa cumpar o sticla de cola pentru ca muream de sete. acolo era si un barbat care ceruse un pachet de tigari. vanzatoarea i-a dat unul pe care omull-a refuzat spunand:

'D-ala cu impotenta n-aveti ca asta cu canceru` ma scarbeste?"

vanzatoarea cum era de asteptat asa a facut pentru a nu pierde clientul. deci cum spuneam. romanul nu va renunta la fumat pentru niste imagini pe niste pachete de tigari, ci le va evita si isi va alege altele care sa nu il scarbeasca.

acum ceva funny FUMATOR LA TOALETA



3 fumatori la toaleta
Vezi mai multe video Haioase »

Niciun comentariu: