sâmbătă, 30 august 2008

se destrama RBD

din categoria sa tragem steagul in berna, am aflat cam de vreo saptamana ca cea mai tare trupa (dedicata copiilor de gradinita care se cred adolescenti rebeli si plini de fite) adica RBD se destrama... auzi mirare! parca nu se astepta toata lumea ca dupa ce au terminat telenovela aia care avusese 440 de episoade in 88 de saptamani, sa mai stea aia impreuna. citeam pe wiki ca a debutat pe 4 octombrie 2004 pana pe 2 iunie 2006. mult foarte mult. aici mai imi plang si eu de mila care din 2004 nu am vazut nici macar 100 de episoade din DH, dar aici deja deviez.

cum spuneam. sa vezi fani bocind (proaste plangand ca se desparte RBD) mai ceva ca la concertele lui Michael Jackson in perioada lui de glorie. durere, lacrimi, tipete inabusite...terbil! trebuia sa se termine si cu trupa asta, nu de alta, dar se terminase ea "Numai iubirea" si "Inima de tigan". ce? doar nu se credeau atat de tari incat sa reziste ca "Tanar si nelinistit". asta e! fuse si se duse....

"fanii" trebuiau sa se astepte ca pana la urma ADIO era cuvantul pe care aveau sa si-l spuna membrii trupei. dupa o telenovela care a zguduit putin tarile imbibate de microbul telenovelistic, era normal ca fiecare membru sa se creada mare si tare sa se duca vazand cu ochii incercand sa se faca si mai iubit si mai cunosc, si mai si....

si cand ma gandesc cate forumuri si cate discutii aprinse s-au purtat pe teme ca RBD vs Tokio Hotel, RBD cei mai tari, RBD ca manele. ati pierdut timpul degeaba. v-ati certat si v-ati enervat si....pentru ce? 

sincer pe mine nu m-ar deranja foarte tare atitudinea RBD daca nu ar promova clisee si false valori. "sa fiti rebeli si sa nu va lasati constransi de cei din jurul vostru". auzi idee pe ei, ce invata ei copii astia care in majoritate ar trebui dusi la "Supernanny", sa lupte si sa se bata pentru visele lor. si daca un cretin de 10 ani viseaza sa se faca Bin Laden? atunci cum mai facem? copilul face ce vrea ca el e rebelde si lupta.

si multe alte prostii. asta nu imi place mie la trupa asta. sa faci banii pe urma copiilor si mai ales sa le bagi idei cretine in cap mi se pare jalnic cel putin. puteau sa cante despre ce voiau ei, sa faca cate telenovele doreau si asa mai departe, dar sa promovezi clisee si prostii d-astea, de care intr-un fel suntem satui de la americani, mi se pare prea de tot.

inchei....

.....si trag steagu` in berna.

Un comentariu:

Anonim spunea...

teai gandit u!