duminică, 31 august 2008

Nunta lui Maruta cu Andra

asta cica a fost nunta anului. reporteri peste reporteri, fotografii, paparazzi, muzica de muzica, ce mai nunta de nunta. bine era de asteptat din moment ce Maruta e vedeta ProTv, iar Pro de fiecare data la astfel de evenimente are grija sa afle trei sferturi de mapamond care pana la urma sunt total neinteresati de subiect.

vedeam la o emisiune unde apar numai vedete de calibru, la "Povestirile de noapte" ca au facut chermeza pe o insula undeva in Targul Neamt si si au avut 800 de invitati, vorba aia ca daca vedete internationale au doar 200, maxim 300 de invitati, la Maruta trebuia ca numarul acesta sa fie dublu. intr-un fel, numai cine nu a vrut nu s-a dus la nunta lor. cred ca au foat persoane pe care nu le vazusera decat de trei ori in viata, dar tot au fost invitate....

poate ca a fost foarte frumos, poate ca a fost o nunta de vis, dar cu siguranta nu a fost nunta anului si sincer din partea lui Maruta nu ma asteptam la mare lucru, dar de la Andra aveam unele pretentii, chiar daca de foarte multe ori mai intrece si ea masura. clipul de jos este edificator pentru ceea ce vreau sa spun.

Niciun comentariu: