duminică, 13 septembrie 2009

cainii

a fost o perioada in istoria zbuciumata a Bucurestiului in care s-a vorbit foarte mult despre cainii vagabonzi. daca dai search pe wiki o sa vezi ca doar in Romania, prin Balcani si prin Asia mai gasesti astfel de exemplare. eu am fost si sunt in continuare de acord cu decizia lui Basescu-primarul care credea in eutanasierea cainilor. cam asta este singura solutie pentru ca sa fim seriosi sunt atat de multi maidanezi si marea lor majoritate nevaccinati si agresivi, incat trebuie neaparat facut ceva. si iata o solutie! cand a vrut sa faca asa ceva a sarit B. Bardot de 7000 de metri in sus si isi dadea limbi cu javrele la tv si plini de solidaritate foarte multi romani l-au criticat pe Basescu. acum vin eu si intreb, BB n-am mai dat bani pentru fundatia ei, iar toate adaposturile nu sunt decat tabere de exterminare lenta a cainilor si adevarate focare de infectie, de ce nu vreti sa recunoasteti ca maidanezii sunt o problema si ca eutanasierea este ok, avand in vedere ca animalul nu se chinuie? iubitorii de animale prefera sa ii vada pe saracii caini chinuindu-se si murind de foame. si sa nu ma luati cu vrajeala aia de gen sunt si ei suflete pentru ca suflete erau si cei 6 milioane de evrei exterminati si incasii si mayasii si civilizatiiele amerindiene distruse? si aia erau oameni. oricum, ar fi eu cred ca maidanezii nu au cum sa stea pe strada unde sa ne puna viata si sanatatea in pericol, dar cum nu exista nici adaposturi, de ce sa chinuim animalele. iar daca se mai poate face ceva atunci lumea iubitoare de animale sa le ia acasa si sa le vaccineze, etc, dar sa le tina in casa nu pe strada ca am mai vazut la romani faza de gunul asta prin care imi cumpar caine, dar il tin pe strada. daca nu ai timp si nici chef sa ai grija de animal, mai bine stai linistit si nu iti iei, iar asa nici nu il chinui. 

:)

Un comentariu:

malina spunea...

Vai...nu are nicio legatura cu evreii, daca au fost ei omorati ca lumea a fost condusa de nebuni nu inseamna ca trebuie sa luam situatia drept exemplu pt cea actuala.
Sunt adaposturi in bucuresti, cel putin 3, dintre care stiu sigur ca unul civilizat, cu vreo cateva sute de locuri bune, hrana pe masura etc.
Problema adevarata consta in faptul ca maidanezii nu sunt sterilizati si astfel se inmultesc in prostie. Corect ar fi sa fie castrati, dupa care sa fie dusi in adaposturi, dar nu sa fie eutanasiati :|
Si-n plus, s-ar putea sa fie si ilegal, animalele au drepturile lor, o sa caut