vineri, 18 septembrie 2009

vechi devenite noi

Saptamana aceasta a fost saptamana relansarilor. Si a lansarilor. In primul rand, au inceput primele seriale din America si mai exact One Tree Hill. Din pacate, episodul a fost anemic si lipsit de viata, departe de ceea ce ar fi fost un episod din sezoanele trecute, asta din cauza lipsei lui Chad Michael Murray si a lui Hilary Burton care au parasit serialul. Cu parere de rau, cred ca acest a saptelea sezon este si ultimul. Serialului deja ii lipseste stropul acela de originalitate artistica pe care personajul lui Burton il avea si pe care il transmitea atat de bine. exemplu:

At this moment there are 6,470,818,671 people in the world. Some are running scared. Some are coming home. Some tell lies to make it through the day; others are just now facing the truth. Some are evil men at war with good, and some are good struggling with evil. Six billion people in the world, six billion souls. And sometimes...all you need is one.

Peyton Elizabeth Scott (née Sawyer)

Apoi, saptamana asta a fost relansat OTVul. Mare eveniment cu vedete de muzica populara/ populareasca. Nimic de zis, doar ca acum postul este ... nu stiu cum este, dar e diferit pentru ca lipseste mahalageala de zi cu zi pentru care se uita toata lumea. si o sa inceapa si noi emisiuni, adica va avea un program, nu ca inainte cand daca DD voia incepea emisiunea la 22 sau 18.30. nu ca ar deranja lumea ca se schimba o televiziune criticata pentru prostul gust si tiganeala, dar e ca o rebranduire si nimeni, dar absolut nimeni nu cred ca se uita la OTV sa vada altceva decat ceea ce am enumerat mai sus.

si saptamana aceasta apare Disney Channel Romania. nu cred ca este mare fass avand in vedere ca dispare Jetix, la care oricum nu ma mai uitam avand in vedere ca au scos cele mai smechere desene ever. adica Viata cu Louie.

Un comentariu:

Alina spunea...

eu cred ca OTVu ramane aceeasi mahalageala, dar cu "a cuter outfit"