vineri, 23 mai 2008

5 luni.......

cam atat mai am de asteptat pana la inceputul noului sezon din Desperate Housewives. eu nu stiu ce planuri au americanii astia care dupa parerea mea isi cam bat joc de  cei care se uita la acest serial. pe de o parte inteleg ca audientele sunt foarte mari, iar publicitatea in timpul filmului este foarte scumpa. am mai inteles ca un episod costa in jur de 20 de milioane de dolari. am rabdare si bun simt deci inteleg toate aceste neajunsuri si faptul ca este difuzat un singur episod pe saptamana, dar sa trebuiasca sa astept aproape jumatate de an pentru a vedea ce se intampla cu personajele, mai ales ca la sfarsitul sezonului descoperim ca desi are un copil si este casatorita cu Mike,  Susan peste cinci ani ( pentru ca in sezonul cinci vom merge undeva in viitor) apare casatorita cu un alt individ.

si pentru a afla ce se intampla cu Mike pentru ca se intampla ceva cu el ca nu prea se pomeneste in Desperate Housewives sa nu moara cineva, mai ales ca la sfarsit de sezon doi, Mike este lovit de masina lui Orson ( care in sezonul trei se casatoreste cu Bree). misterul asta este cel mai mare pe care un episod de sfarsit de sezon il aduce. pana acum s-a mai intamplat ca un personaj principal si mai ales care insoteste echipa inca din primul sezon sa plece de pe Wisteria Lane  cum este cazul Eddie Britt, dar la Mike cred ca nu se astepta nimeni. sunt curios daca in sezonul sase o sa omoare pe cineva.

pana la urma trebuie sa ne gandim acum la un lucru, ce s-a intamplat cu Mike si mai ales cine este sotul pe care Susan il va avea. nenorocitii de americani care acum ma tin jumatate de an pentru a afla ce se mai intampla cu oamenii de pe Wisteria Lane.

Niciun comentariu: