joi, 8 mai 2008

Frumusetea interioara

eu nu cred in fumusetea interioara si punct.

suntem atat de ipocriti cand spunem ca nu ne intereseaza aspectul fizic al unei persoane. oare ce este atat de rau sa recunosti ca iti place frumusetea si mai ales ca te poate inspira? oare de ce trebuie sa spui ca nu conteaza atat de mult fizicul cand el este foarte important si cand ne alegem partenerii de viata.?
acum pe bune, oare ai putea sta langa o persoana care parca a reusit sa supravietuiasca Cernobalului? eu cred ca nu, pentru ca atunci intre acesti oameni ar exista poate o adanca prietenie si nu o doarinta care ajuta la consolidarea unei relatii. pana la urma, ai putea face sex cu o persoana neatragatoare fizic pana la sfarsitul vietii tale? sincer cred ca nu.

nu stiu daca cineva a observat, dar atunci cand vedem pe cineva pe strada care ne atrage, in primul rand spunem ca e buna, marfa, tare si multe alte epitete pe care mai toata lumea le cunoaste si le foloseste. abia dupa ce cunosti personalitatea acelei persoane poti spune ca este frumoasa. si asta este perfect normal, din moment ce pana la urma la o persoana te atrage in primul rand si mai ales prima data cand o vezi, fizicul.

nu cred ca este un pacat sa iubesti frumusetea si mai ales sa recunosti lucrul acesta. este practic normal si nu superficial cum ar spune unii.

daca stam bine sa ne gandim exista gusturi si gusturi asa ca ceea ce mie mi se poate parea urat sau neatragator, altii il pot considera cine stie, frumusete rara.

Niciun comentariu: