sâmbătă, 10 mai 2008

ce mai e trendy pe la scoala

atata lume sufera de prostie acuta in zilele noastre incat ar fi trebuit sa am mai demult un post pe aceasta tema. suferinta asta este si ea materializata. cum? uita-ti cum

in curtea scolii nu se intra asa oricum. trebuie sa ai o geanta cat mai mare si de o culoare cat mai sclipitoare si saritoare in ochi. de preferabil roz aprins sau bleu. o pereche de ochelari, chiar daca afara este innorat este si ea foarte bine venita, ofera prestanta si mai mult sex appeal. mersul trebuie si el exersat ( asta daca esti fata, pentru ca daca esti baiat lucrurile se schimba. trebuie sa mergi cat mai in sictir si sa dai mana cu toata lumea, chiar daca pe unii i-ai vazut doar o data sau de doua ori in viata ta sau daca nu ai schimbat doua vorbe)

la ore nu se intra niciodata inaitea profesorului. numai dupa.

in pauze, unii fumeaza, bineinteles pentru ca e la moda si de cele mai multe ori sunt foarte penali pentru ca nu au habar sa fumeze.

apoi la iesire mai este de facut o ultima chestie. se pupa toate persoanele pe care le-ai pupat si la intrare, dar pe care nu le-ai bagat in seama deloc toata ziu. iti iei geanta si ochelarii si poti pleca pentru ca s-a mai terminat o zi din viata de vedeta de liceu :))

vai lor!

Niciun comentariu: