duminică, 18 mai 2008

Bravo Paula Seling!!!!!!!!!

BRAVO PAULA SELING care a dat o lectie lui Maruta la Happy Hour. Superb!!!!!! asta trebuia facuta mai demult, sa i se arate acelui prezentator ca lumea muzicala nu se invarte in jurul lui si mai ales nu atat de important cum crede.

 pe PRO (ce ironie), Paula a aratat asa zisei trupe ce presteaza live emisiune de emisiune cat de varza sunt. aia cica "noi nu cantam dupa note, ci la feeling" ete na. ce sa zic! de ce nu reconosc ca sunt varza si ca nu sunt in stare sa cante decat dupa ureche asemenea oricarui copil de clasa a cincea. vai de voi si de feelingu` vostru......... daca stam sa ne gandim aia sunt ca manelistii care tot asa, dupa ureche canta.

pana la urma nu inteleg de ce e atata lume pornita impotriva Paulei Seling. adica recunoastem ca are o voce extraordinara si ca este un talent veritabil, dar nu facem nimic sa o pastram, pentru ca pana acum nu am prea vazut-o pe Paula la emisiunea lui Maruta, emisiune care promoveaza cultura si muzica de calitate ( emisiune la care e invitata Simona Senzual). pana la urma pentru bani o inteleg pe Paula care merita sa castige, chiar si asa fara impozit cum ziceau carcotasii.

de ce este asa rau sa canti si pentru bani?!

si pana la urma foarte bine ca i-a facut asa ceva lui Maruta sa inteleaga si publicul cu ce ageamii lucreaza si mai ales sa inteleaga si acest prezentator ca industria muzicala nu se invarte in jurul lui si al emisiunii lui in care sunt invitate Simona Senzual si Bianca Rus!

RUSINE !RUSINE! RUSINE!




Paula Seling - happy hour - 2nd part
Vezi mai multe video din Muzica »

Niciun comentariu: