sâmbătă, 13 iunie 2009

do you remember?

1. mai tineti minte ce era hi5ul atunci cand am intra prima data pe hi5.com? mai tineti minte cat de la moda era sa ai un hi5 si cum se ajunsese la o intreaga batalie a commenturilor. care are mai multe si de la cine si de ce si ce fel de? era o nebunie si mai presus de toate era foarte funny si foarte interesant si chiar aveai ce vedea pe hi5. o sa ma opresc aici si nu o sa incep sa ma plang de calitatea hi5ului, subiect despre care am mai vorbit. era doar asa, o amintire. mai tineti minte ce tare era?

2. mai tineti minte cat de tare era sa stai de vorba pe mes? ce conta ca stateai in bloc cu un coleg si ca daca era ieseasti la usa si puteati sa vorbiti tot ce va trecea prin cap. nu conta, conta sa apari pe mes si erau asa de la moda denumirile acelea de buzz, off  etc. cred ca aia a fost cea mai tare perioada a mesului. 

3. mai tineti minte cand erau trupele romanesti la moda? cand toata lumea asculta muzica romaneasca si cand nu canta toata lumea in engleza? cand era toata lumea in extaz ca era un concert si ca avea sa vina nu stiu ce trupa si cand trupele sau solistii respectivi chiar aveau fani? si legat de asta:

4. mai tineti minte cand exista Atomic? iar apoi au facut TvKalumea? erau posturi de televiziune pe care puteai urmari toate prostiile si nebuniile din Romania, toate trupele de fufe si toate cantecele pline de greseli framaticale, dar care se voiau a fi foarte catchy. atunci cred ca exista industrie muzicala romaneasca, chiar si asa, extrem de proasta si de subdezvoltata, dar oricum nu era ce este acum o copie pala si plina de kitsch a celei americane.

5. mai tineti minte cand de 1 decembrie lumea se uita la Teo si cum facea ea fasole cu ciolan in curtea ProTV? foarte frumoase s reusite emisiuni in care mai vedeai cateo figura cunoscuta. parca te mai destindea atmosfera aceea, nu ca acum cand in locul lui Teo au aparut vanatori de scandaluri si exhibitionisti  promovand o industrie porno ce aproape nu exista.

6. mai tineti minte Leana si Costel? mai tineti minte cand toata lumea se uita sa vada prin ce aventuri a mai trecut Garcea? vremuri, vremuri apuse.

7. iar asta e ultima si cred ca asta o sa ne faca sa ne inrosim. mai tineti minte cand erau manele la moda si cand nu era post de televiziune in care sa nu apara un manelist si sa bage o manea de jale sau ceva de corazon suferind? mai tineti minte cand toata lumea era fan LA si cand ne placeau toate melodiile lui Adrian Copilul Minune? iar acum manele sunt pentru categoria de jos a societatii si ne dam mari .... nu stiu ce, dar uitam cand inainte ne uitam pe ProTv la Chef de Chef .

2 comentarii:

Violet spunea...

Mai tii minte cand credeam tot ce era la tv?
Mai tii minte cum era cand nu aveam net?

Claudiu spunea...

daaa...:)))
astea tin de peristorie. nu stiu cum am reusit sa supravietuim atunci:))