marți, 25 august 2009

disperarea romanilor

Nu stiu de ce dar am o parere foarte proasta despre organizarea concertului Madonnei in Romania, Parcul Izvor. In primul rand, pentru ca marele eveniment va avea loc intr-un parc. Repet, parc. Iar in Bucuresti dupa cum stie foarte multa lume, parcurile sunt raritati. Deci, de ce era nevoie ca un parc sa fie distrus ca Madonna sa cante. Adica daca Michael Jackson, care sa recunoastem este mult mai mare decat Madonna, nu a cantat intr-un parc, de ce sa cante ea? Parcul Izvor este un parc si asa distrus, iar cine s-a dus vreodata pe acolo a vazut. Pe o suprafata foarte mare sunt doar 20 de copaci si 20 de boscheti. Atat. Practic un desert ce va deveni un si mai mare desert dupa cataclismul romanesc. Nu pot si nici nu vreau sa inteleg de ce era neaparata nevoie ca acest concert sa aiba loc intr-un parc. Sa se duca pe stadion ca si asa sunt nefolositoare sau intr-o piata. Daca la Revolutie au incaput atat de multi oameni, de ce nu ar incapea acum. Nu inteleg de ce trebuie sa ne ghidam dupa sistemul sa murim cu totii din cauza poluarii, dar macar ne-a cantat Madonna. De ce sa nu avem si noi un pic de demnitate si sa spunem ca nu este ok ca diva sa concerteze intr-un parc. Poate in alte tari se poate asa ceva, dar la noi nu. Nu suntem atat de educati. In rest, cred ca totul este ok. Foarte bine ca un mare artist a venit sa cante si la noi, sa devenim si noi un punct pe harta lumii, macar in felul acesta daca nu altfel. Cred ca va un show calumea avand in vedere desfasurarea de forte. Si inca ceva ce am vazut la tv. Am tabloidizat mai ceva ca in America venirea aceasta a divei. Paparazzi care au coborat sa faca poze camionetei ( titicarului ), disperati alergand dupa ea pe acolo. Prea americaneste. Cred ca am si speriat-o pe saraca femeie. Prea disperati suntem si nu cred ca toti suntem fani, ci mai mult extaziati de ideea de superstar. Cred ca daca mai venea o data la noi MJ era crima. Crima si alta nu! Pana la urma Madonna nu are nicio vina. De vina suntem tot noi, romanii, atat pentru faza cu parcul (organizatorii sunt romani, deci se intelege) cat si pentru disperare. Slow down! O gura de aer si asteptati concertul. Oricum va spun eu ca n-o sa faca ea ceva special si sincer la noi in tara! Pe bune, cred ca va cat se poate de normala!

2 comentarii:

malina spunea...

In parcul izvor a concertat si bryan adams si a fost destul de ok parcul dupa... oricum, cand am auzit de parcul izvor m-am gandit la parculetul ala, izvorul rece =)))) [stii tu:x]

Anonim spunea...

nu vreau sa fiu rea cu semenii mei, dar totusi nu te asteptai sa se faca ceva ok, cap-coada.

pe stadion daca se rupe sau strica ceva trebuie dat banu` sa se repare. in parc daca se rup flori, se mai taie si cate un copac ca sa faca loc, nu-i bai, ca astea cresc singure inapoi si nu trebuie bani. teoretic.


tipic romanesc.:D