sâmbătă, 20 septembrie 2008

arta de a fi RAU cu lumea

nu stiu de ce, dar sunt un artist desavarsit atunci cand vine vorba de a fi rau cu cei pe care nu pot sa ii inghit sau care mi-au facut ceva ce in mod flagrant m-a enervat sau care pe moment m-a facut sa ma simt prost. nu stiu daca acesta este un lucru bun, dar mai mult ca sigur eu asa reactionez atunci cand sunt calcat pe coada.

nu cred ca este vorba de razbunare prosteasca, pentru ca nu este. face parte din categoria rautatilor pe care le facem zilnic si care pana la urma ne condimenteaza existenta i asa chinuita de trezitul in fiecare dimineata la ora 7.30 sau 8.30. de cele mai multe ori o mica rautate ne face sa zambim si sa ne simtim mai bine. nu este ceea ce zice diriga ca e, adica bataie de joc la adresa ceiluilat. mai mult ca sigur ca nu este asta pentru ca atunci cand spui o rautate, nu o faci pentru a jigni, ci pentru a creiona si a da glas unui aspect al realitatii contemporane.

(post scris in urma unei conversatii pe mess cu alina)

3 comentarii:

Claudiu spunea...

toata lumea a fost rea cu cineva si daca e sa stam sa ne gandim, de ce suntem rai? poate de fapt nu suntem rai, ci buni, dar cu suflet si gandirea realista

Anonim spunea...

asa e. eu chiar ma simt bine cand sunt "rea" cu..o persoana. :)) stii tu.

Claudiu spunea...

stiu, stiu