joi, 4 septembrie 2008

I stiu what ai facut last vara....

daca e ceva care ma enerveaza cu adevarat, atunci a doua zi de scoala este aceea. pentru toata lumea care se duce la scoala, cea de-a doua zi este ziua in care vin toti profii si te intreaba ce ai facut in vacanta. si dialogul e ceva de genul si chiar daca suntem la liceu, parca am fi handicapati.

PROFESOR ( nici asta nu are mai multa minte, daca intreaba asa ceva)

- Ce ai facut in vacanta asta?

ELEVUL ( care ar raspunde prompt ca un cacat, dar parca nu poate din moment ce asta care e in fata lui parca merita mai mult respect, nu de alta, dar ii pune notele pentru o anumita materie si macar pentru media aia amarata sa se chinuie si el nitel)

- Am fost la mare, la tara si la ....... (un anume loc, club sau strand)

din cand in cand se mai trezeste unu mai asa, mai plimbat de parinti prin lume si incepe sa povesteasca ce facea el prin nu-stiu-care-tara. si vorbeste si ca un disperat despre oameni ( alta intrebare  inteligenta de genul "Cum sunt oamenii acolo?") apoi spune, crezand ca e ceva inteligent, ca acolo e mai curat ca aici. SA MORI TU!  PE BUNE! nu te cred! 

si uite asa ma enervez eu aproape o saptamana intreaga cu lumea care nu are ce face si mai ales care sa scape de predat, intreaba asa prosteste despre cacaturi d-astea. si nervi...si nervi.....si nervi....

si abia astept sa isi dea vreun prof seama cat de aiurea este cand intreaba asa ceva si mai ales ca sunt unii elevi care sunt intrebati de toata lumea pe unde au fost si de ce, si cum a fost si inafara de frumos si cum sunt oamenii si cat e de curat acolo, nu au nimic interesant de povestit.

si daca an de an povestim ca am fost in aceleasi locuri, atunci de ce spunem an de an aceiasi chestie.

stiu!

sa ne plictisim si sa murim din cauza nervilor.

Niciun comentariu: